Σουίτες γραφείου. Όταν δεν θέλεις να πληρώσεις 100 ευρώ για το Office.

Οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώσαμε χρησιμοποιώντας το Word της σουίτας Microsoft Office σας τον βασικό κειμενογράφο. Σαν φοιτητές πια, πολλές φορές θα χρειαστεί να γράψετε κάτι, ίσως και πέρα από μια λίστα για ψώνια. 🙂


Το Google Docs

  1. Το Microsoft Office σε μειωμένη τιμή – Εάν αγοράσετε το φοιτητικό Office θα σας βγεί φθηνότερα. Εάν επίσης αγοράζετε λάπτοπ με επιδότηση απο το υπουργείο παιδείας τότε μπορείτε να προμηθευτείτε και το Office μαζί με αυτό σε τιμή σχεδόν τζάμπα. Αξίζει.
  2. Το “πειρατικό” – Δεν εννοώ το ευρωπαικό πρωτάθλημα. Δεν είμαι υπέρ της πειρατείας όταν δεν είναι αναγκαία, αλλά σε περίπτωση ανάγκης, κοιτάξτε το www.thepiratebay.org αλλά προσέξτε με τους ιούς.
  3. Το OpenOffice – Μπορείτε να το βρείτε εδώ. Είναι μια δωρεάν σουίτα γραφείου που προσφέρει τουλάχιστον όσα προσφέρει το Microsoft Office αλλά σε πολύ ανταγωνιστική τιμή, τζάμπα.
  4. Online σουίτες γραφείου – Ρίξτε μια ματιά στο Google Documents και στην σουίτα Zoho. Και οι δύο είναι δωρεάν, ικανές και online, άρα μπορείτε να βλέπετε και τα έγγραφα σας από παντού.

Η νέα μόδα είναι το “computing στον αέρα”. Χρησιμοποιήστε τις online λύσεις, και θα έχετε μαζί σας τα έγγραφά σας όπου υπάρχει internet.

Σχολιάστε!