Φοιτηtips – A year in review.

Santa Claws

Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά ο λόγος που το ημερολόγιο σας γράφει 29 Δεκεμβρίου είναι επειδή σε λίγο θα έχουμε 2011.

Πολλά αλλάξαν σε αυτή τη χρονιά, εξαιρουμένου φυσικά του αριθμού χρωστούμενων μαθημάτων. Αλλά μην σας νοιάζει – και πτυχίο να παίρνατε αύριο υπάρχει ανεργία εκεί έξω.

Επειδή δεν έχω καμία έξυπνη ιδέα…

…για κανένα γαμάτο post, είπα να ακολουθήσω την πεπατημένη των blogger και να ποστάρω ένα review του Φοιτηtips με επιλεγμένα άρθρα. Καλή ιδέα, ε; *χειροκροτάει αυτάρεσκα τον εαυτό του*

Τα πιο αστεία post


Τα 7 καλύτερα (και οικονομικά) δώρα της τελευταίας στιγμής – Το αστείο με το βρέφος με κάνει να γελάω κάθε φορά…

Πως να βελτιώσεις το στυλ σου στα πάντα – Αστείο για διάφορους λόγους.

Πως να βελτιώσετε τη διατροφή σας (και ταυτόχρονα την υγεία σας) – Το “Βήμα 3” είναι all-time classic.


Τα πιο ηλίθια post


Οι 5 καλύτεροι τρόποι για να κρατάτε super σημειώσεις – Αυτό το post έχει γαμάτο αλα-problogger τίτλο αλλά το περιεχόμενό του δεν διδάσκει τίποτε στον αναγνώστη παρά το να μην πατάει σε ότι link βγαίνει στο twitter… Χαχαχαχαχα… Καλό ε; Τέλος πάντων, όταν ένα post δεν ανταποκρίνεται στην υπόσχεσή του δεν μου αρέσει. Να μην μιλήσω για το 1 μοναδικό σχόλιο που έχει το οποίο είναι άκυρο.

Εγκυκλοπαίδεια των ποτών: Ουίσκι – Το post το ίδιο δεν είναι ηλίθιο, αλλά διαβάζοντάς το φαίνεται πως το χιούμορ του είναι βεβιασμένο. Ειδικά η μαλακιά για τον Λεωνίδα που φωνάζει αντρίλα, η τους άντρακλες που μιλάνε φτύνοντας τρίχες… Μα, ποιος τα γράφει αυτά; -_-”’


Τα πιο “σοβαρά” post


Πως να απαλλαγείτε από την ανάγκη των password – Ίσως επειδή παίρνω τα θέματα ασφάλειας στα σοβαρά; Ίσως επειδή ήμουν θύμα του Gawker incident. Πάντως είμαι σίγουρος ότι κανένας δεν διάβασε αυτό το post μέχρι το τέλος.

Γιατί έσβησα το facebook μου – Ένα από τα πιο πετυχημένα post (από άποψη visits αλλά και comments). Είναι σοβαρό γιατί αυτό που λέει είναι αλήθεια. Πιστεύω ότι το facebook και όλα τα παρεμφερή αποβλακώνουν.


Τα post που δεν γράφτηκαν (αλλά έπρεπε)


Οι 10 αλεξίσφαιροι τρόποι για να ρίξετε την γκόμενα των ονείρων σας – Εννοείται ότι θα γραφτεί αργά η γρήγορα αυτό το post, αλλά θα γίνει την περίοδο που δεν θα θέλω εγώ γκόμενα. Σαμποτάζ στον εαυτό μου;

5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να πάρετε πτυχίο… χθές! – Κάποτε αυτό θα ήταν επίκαιρο, αλλά τώρα θα περιμένω μέχρι να υπάρξει ξανά η πιθανότητα να βρούμε δουλειά μετά το πτυχίο.

Πως να φτιάξετε μια αποτελεσματική molotov (και τα 5 ψαγμένα μέρη που συχνάζουν οι βουλευτές) – Θα ήθελα να το γράψω αυτό αλλά είδατε πως κατέληξε η 17 Νοέμβρη. 🙂


Πιο ψηλά από το Έβερεστ: Μια αυτοβιογραφία του Πνεύματος – Θα την έγραφα την αυτοβιογραφία μου αλλά δεν συμφωνήσαμε στα λεφτά με τον εκδότη.

Santa Angus

Μερικές ευχές για το καλό της χρονιάς


Θέλω να ευχαριστήσω τους αναγνώστες του blog, αυτούς που κάνουν retweet τα post (στο Twitter) και όσους συμμετέχουν στα comments, που δίνουν αξία στον εγωισμό ενός νομπελίστα συγγραφέα.

Άντε, καλό 2011! (εν τω μεταξύ, κάποτε το 2000 μου φαίνονταν μακρινό…)

Γράψτε κάτι έξυπνο στα comments, αν θέλετε να μου πάτε κόντρα.

One comment

  1. Anonymous says:

    Ποστ που δεν γραφτηκαν: Το φαινομενο της χολανη!

Σχολιάστε!