Ξεκινάω τη σειρά άρθρων "Project: Γίνε Καλύτερος Φοιτητής".

Θα έχετε δει στα αντρικά περιοδικά τύπου Men's Health, άρθρα όπως "10 εβδομάδες για έναν καλύτερο άντρα" ή "Πώς να την κάνετε να σας φωνάζει Παππού".

Επειδή δεν έχουμε πρόβλημα με τα γκομενικά, αλλά και επειδή απευθύνομαι τόσο σε αγόρια όσο και σε κοπέλες, ας αφήσουμε το δεύτερο στυλ άρθρων.

Project: Γίνε Καλύτερος Φοιτητής.

Ξεκινάω μια σειρά από post, με θέμα την βελτίωση μας σε κάθε τομέα που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το κάνω επειδή όλοι μας έχουμε σημεία που θέλουμε να διορθώσουμε. Η ζωή μας είναι μισή φοιτητής και μισή νέος-τύπος-που-ρίχνει-τον-πληθωρισμό (δλδ. καλοπερασάκηδες). Τα θέματα θα αγγίζουν τόσο τα πανεπιστήμιο-related κομμάτια όσο και τις γενικότητες που θέλει να βελτιώσει ο καθένας.

Το νόημα το πιάνετε.

Αλλά δεν θέλω να το κάνω αυτό ολομόναχος: Γράψτε στα comments τις ιδέες σας σχετικά με το τι είναι αυτό που κάνει έναν νέο/φοιτητή/φοιτήτρια να είναι ωραίος, να περνάει καλά και να μην έχει προβλήματα με τις σπουδές του. Εσείς πού βρίσκετε περιθώρια βελτίωσης στους εαυτούς σας;

Η Checklist είναι ένα δι-εβδομαδιαίο newsletter για την παραγωγικότητα, τους στόχους, τη ζωή στο εξωτερικό, τη διαχείριση του χρόνου και ότι επηρεάζει τη ζωή μας.

Γίνε μέλος μαζί με 600+ αναγνώστες για να λαμβάνεις την Checklist στο email σου.

Η κάνε κλικ εδώ για να μάθεις περισσότερα.

Γιατί είναι κλειστά τα σχόλια;

Το Φοιτηtips βρίσκεται σε αρχειακή μορφή και νέα σχόλια δεν γίνονται δεκτά. Τα παλαιότερα, φυσικά, παραμένουν στα αρχικά τους άρθρα, για να κρατήσουν ζωντανές τις πολλές ενδιαφέρουσες κουβέντες που κάναμε μεταξύ μας.

Η κουβέντα, όμως, συνεχίζεται στο δι-εβδομαδιαίο newsletter The Checklist και στο κλειστό group των αναγνωστών. Για περισσότερα, κάνε κλικ εδώ.

10 (απλοί) τρόποι για να σκοτώσεις τη βαρεμάρα. Πως να αφήσεις τις δικαιολογίες και να "αδράξεις τη μέρα".