Ξεκινάω τη σειρά άρθρων “Project: Γίνε Καλύτερος Φοιτητής”.

Θα έχετε δει στα αντρικά περιοδικά τύπου Men’s Health, άρθρα όπως “10 εβδομάδες για έναν καλύτερο άντρα” ή “Πώς να την κάνετε να σας φωνάζει Παππού“.

Επειδή δεν έχουμε πρόβλημα με τα γκομενικά, αλλά και επειδή απευθύνομαι τόσο σε αγόρια όσο και σε κοπέλες, ας αφήσουμε το δεύτερο στυλ άρθρων.

Project: Γίνε Καλύτερος Φοιτητής.

Ξεκινάω μια σειρά από post, με θέμα την βελτίωση μας σε κάθε τομέα που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το κάνω επειδή όλοι μας έχουμε σημεία που θέλουμε να διορθώσουμε. Η ζωή μας είναι μισή φοιτητής και μισή νέος-τύπος-που-ρίχνει-τον-πληθωρισμό (δλδ. καλοπερασάκηδες). Τα θέματα θα αγγίζουν τόσο τα πανεπιστήμιο-related κομμάτια όσο και τις γενικότητες που θέλει να βελτιώσει ο καθένας.

Το νόημα το πιάνετε.

Αλλά δεν θέλω να το κάνω αυτό ολομόναχος: Γράψτε στα comments τις ιδέες σας σχετικά με το τι είναι αυτό που κάνει έναν νέο/φοιτητή/φοιτήτρια να είναι ωραίος, να περνάει καλά και να μην έχει προβλήματα με τις σπουδές του. Εσείς πού βρίσκετε περιθώρια βελτίωσης στους εαυτούς σας;

The Checklist Newsletter Logo

Θέλεις να διαβάσεις τη συνέχεια του Φοιτηtips;

H Checklist είναι ένα newsletter που προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά.

Πως να διαχειριστείς τον χρόνο (και τους στόχους) σου. Πως να ξεκινήσεις κάτι δικό σου. Από τι είναι φτιαγμένη η “μηχανή” που κινεί την κοινωνία. Πως είναι για τους νέους Έλληνες η ζωή στο εξωτερικό. Tips για να αναπτύξεις τα soft-skills σου.

Κάνε εγγραφή (μαζί με άλλους 500+ αναγνώστες) για να λαμβάνεις 2 νέα άρθρα κάθε μήνα, κατευθείαν στο inbox σου.

Σχολιάστε!