Έρευνα: Ποιοί είναι οι μεγαλύτεροι μας (φοιτητικοί) στόχοι για το 2015.

Για τα αποτελέσματα της έρευνας, κάντε κλικ εδώ.

Το μότο του Φοιτηtips είναι: "Ζήσε την τέλεια (φοιτητική) ζωή". Για να πλησιάσει, όμως, κάτι στο τέλειο, χρειάζονται στόχοι.

Αλλά, ποιοί μπορεί να είναι οι στόχοι των φοιτητών σήμερα; Θα το μάθουμε!

Πρώτα γιατί είμαστε όλοι περίεργοι - και δεύτερον για να γεμίσουμε τα θέματα του Φοιτηtips για τους επόμενους μήνες.

Πως θα βοηθήσετε εσείς σε αυτό; Είναι πολύ απλό! Μπείτε στο ερωτηματολόγιο του Φοιτηtips (κλειστό) και απαντήστε στις τρεις ερωτήσεις για τους Μεγαλύτερους Στόχους σας για το 2015.

Επαναλαμβάνω: Ένα κλικ εδώ και είσαι κι εσύ ένα κομμάτι της (μικρής μονάχα στο μάτι) έρευνας του Φοιτηtips για τους στόχους του 2015.

10/1/2015: Η έρευνα έχει ολοκληρωθεί και μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματά της. Με 257 απαντήσεις, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη συμμετοχή σας. ;)

Η Checklist είναι ένα δι-εβδομαδιαίο newsletter για την παραγωγικότητα, τους στόχους, τη ζωή στο εξωτερικό, τη διαχείριση του χρόνου και ότι επηρεάζει τη ζωή μας.

Γίνε μέλος μαζί με 600+ αναγνώστες για να λαμβάνεις την Checklist στο email σου.

Η κάνε κλικ εδώ για να μάθεις περισσότερα.

Γιατί είναι κλειστά τα σχόλια;

Το Φοιτηtips βρίσκεται σε αρχειακή μορφή και νέα σχόλια δεν γίνονται δεκτά. Τα παλαιότερα, φυσικά, παραμένουν στα αρχικά τους άρθρα, για να κρατήσουν ζωντανές τις πολλές ενδιαφέρουσες κουβέντες που κάναμε μεταξύ μας.

Η κουβέντα, όμως, συνεχίζεται στο δι-εβδομαδιαίο newsletter The Checklist και στο κλειστό group των αναγνωστών. Για περισσότερα, κάνε κλικ εδώ.

Γιατί να διαβάσεις τον Μεταξοσκώληκα της Rowl... του Galbraith. 8+1 (στανταράκια) δώρα που μπορείτε να δώσετε τα Χριστούγεννα.